Puheenjohtajan kiitokset

EU-vaalit ovat takanapäin. Selvisimme vaaleista voittajana. Vaikka muutama tiedotusväline tekikin Perussuomalaisista ylimielisen analyysin vaalien häviäjänä. Nämä voidaan jättää omaan arvoonsa. Kysymys on myös ryhmämme etenemisestä Euroopassa. Olemme vaalivoittajia.

ep_vaalit_kuvio

Tuplasimme paikkamme ja kannatusprosentti nousi. Nyt on tasattava meno ja palattava takaisin tekemisen tielle. Meillä on “koneisto” nyt kunnossa, joka tekee mahdolliseksi hyvän valmistautumisen seuraaviin vaaleihin kohti seuraavaa hyvää suoritusta.  Kenttäväki  ja ehdokkaat tekivät loistavaa jälkeä, siellä missä he olivatkin kansan parissa. Pääsääntöisesti saimme hyvän vastaanoton.  On muistettava, että nyt suurena puolueena meidän on tehtävä vielä organisoidummin tulevaisuutta.  Se on pitkälti kentän ahkeruudesta ja yhtenäisyydestä kiinni.  Haluan kiittää kaikkia niitä, jotka tekivät tästä ikimuistettavan Eurovaali -kampanjan.

Olen huomannut,  että haasteiden myötä teistä on tullut yhtenäinen organisaatio,  johon kansalaiset voivat luottaa,  myös tulevien vaalien tullessa vaikka odottamatta.  Olemme valmiina puolustamaan kansalaisia. Keskitymme hetkeksi piirin toimintoihin ja jäsenvaaliin,  kuten Soinikin totesi.  On myös huomattava,  että jo syksyllä ovat seurakuntavaalit.  Eli järjestäytykäämme  myös näihin vaaleihin huolella.

Mutta nyt vedämme vähän henkeä ja analysoimme niin heikot kuin vahvat linjamme Perussuomalaisuudessa.  Muistamme käyttää kesä- ja loma-aikaa myös lepoon ja virkistymiseen!  Timo Soini ja Sampo Terho ovat yhdessä muiden ryhmämme vaalivoittajien kanssa Euroopassa neuvottelemassa meille parhaita asetelmia. Teimme tämän yhdessä.

Ystävyydellä,
Perussuomalaisten Pohjois-Savon piirin puheenjohtaja Pauli Ruotsalainen

Kirjoitettu 26.5.2014

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa