Pohjois-Savon piirin vapputervehdys

Pohjois-Savon piirin vapputervehdys!

Olemme menossa valoisaa aikaa kohden. Vappu laukaisee ihmiskoneiston työskentelemääm kevään ja kesän tahtiin. Perussuomalaiset ovat vahvasti mukana yhteiskunnallisina vaikuttajina valtakunnan ja kuntien hallinnoissa. Mennyt talvi on ollut käänteentekevä koko valtakunnan tasolla. Olemme kohdanneet myös kovia haasteita. Kuinka valtakunnan laivaa ja kansantalouttamme ohjataan yhdessä kohti seesteisimpiä vesiä . En käy luettelemaan miten paljon on saatu aikaan siitä kun lähdettiin hallitusvastuuseen.Teot puhuvat puolestaan. Risujakin on tullut,  mutta pääosin viimeaikainen vaikuttamisemme ja asialinjamme ovat olleet myönteisiä kansan keskuudessa. Pidämme pohjoissavolaisittain tärkeänä, että saamme nyt suunnitteilla olevat investoinnit ja tie- ja siltahankkeet etenemään. Ne luovat meille osaltaan työtä ja kasvua. Haluamme toimia lakivalmistelussa koko Suomen asioita edistävässä hengessä.

Esimerkkinä mm.  niinsanottu “paskalaki”,  joka oli meillä hallitusohjelmamme yksi kynnyskysymyksistä. Toimimme vahvatahtoisesti kyseisen lain uudelleen valmistelussa. Se saatiin riemukkaasti toimimaan. Perussuomalaisten poliittisessa tahtotilassa on keskeisimpiä teemoina ollut Suomen saattaminen nousuun – työtä tekemällä ja sitä tarjoamalla. Ainoastaan yrittäjyyttä tukemalla ja helpottamalla työn tekemisen kustannuksia voi yrittäjyyskin palkita myös työntekijöitään ja koko valtakuntaa. On huomattava, että mentäessä kesäsesonkia kohti mm. matkailu- ja ravintola-ala kärvistelee juuri nyt isossa murroksessa naapurimaan Venäjän talousvaikeuksienkin takia ja toimiala on kaikesta huolimatta sellainen, että se ruokkii meitä isolla siivulla. Pelkona on, että nämä toimialat näivettyvät ellemme saa aikaiseksi vaikka tilapäisesti  näiden alojen arvonlisäverokantojen tarkastelua tai muuta soveltuvaa tuentaa matkailualalle ja joihinkin muihin liiketoimiin. On muistettava, että sesonkien liiketoiminnan ylihinnoittelu voi myös kostautua.

Jatkuva kissanhännän veto työmarkkinoilla on vahingollista ja uhittelu syö sen viimeisenkin uskon kansalaisten keskuudessa. Poliittisten irtopisteiden keruu vie vielä senkin orastavan voiman ja on tuhoksi koko kansakunnalle. Vain yhteen hiileen puhaltamalla voimme päästä vihdoin näistä vaikeista ajoista eteenpäin .Yhtenäistä kansaa ei nujerra mitkään voimat. Sen Suomi osoitti rohkeudellaan ja peräksiantämattomalla voimallaan viime maailmansodan melskeissä. Ministerimme on myös toiminut kansainväliset sopimukset huomioonottaen pakolaisasiassa viimmeaikoina tuloksellisesti. Valtava ihmisvyöry on saatu pysähtymään. Suomi ei yksin voi ruokkia koko maailman pakolaisvyöryä. Ihmisiä pitää voida katsoa ihmisinä. Miten yksilöllinen tapaus kukin on. Oman maan kansalaiset on kuitenkin pidettävä mielessä. He ovat rakentaneet tämän yhteiskunnan. Kunnia kuluu heille. Toisen auttaminen on meillä verissä,  ja se on hyvin yksilöllinen asia jokaiselle, mutta jokainen katsokoon peiliin, mitä ajattelee tästä pakolaisaallosta. Sodat on saatava loppumaan, sillä ne ovat tämän ongelman alku ja juuri, muutoin on odotettavissa yhä paheneva hallitsematon ihmisvyöry myös meille. Vain rauha takaa inhmisille elämisen oikeudet, olivat ihmiset sitten missä tahansa.

Uskon, että kun teemme yhteistyötä koko SUOMI ja suomalaiset, niin näemme tulevaisuutemme ihan toisenlaisessa valossa lähivuosina. Toivotan hyvää Vappua kaikille!

Pauli Ruotsalainen

Perussuomalaisten Pohjois-Savon piirin puheenjohtaja

Kirjoitettu 30.4.2016

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa