Pirkko Mattila Iisalmessa 21.10.2016

Member of Parliament Pirkko Mattila (The Finns Party Parliamentary Group) in Helsinki on April 27, 2015.

Sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila.

 

MINISTERI PIRKKO MATTILA IISALMEEN

Kansanedustaja, sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila vierailee Iisalmessa perjantaina 21.10.2016 Iisalmen kaupungin ja Perussuomalaisten Pohjois-Savon piirin vieraana.

Vierailu on osa ministeri Mattilan laajaa maakuntavierailujen sarjaa. Sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila järjestää syksyn aikana infotilaisuuksia sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksesta.

Iisalmessa järjestetään päättäjille suunnattu infotilaisuus sosiaali- ja terveydenhuoltoon liittyvistä asioista. Ilmoittautumiseen perustuva infotilaisuus järjestetään Iisalmen Kulttuurikeskuksen Karl Collan -salissa alkaen klo 17:00. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Vierailu alkaa n. klo 15:30 Iisalmen kaupungin edustajien tapaamisella.

Pirkko Mattila tapaa Iisalmessa myös yleisöä ja Perussuomalaisten Pohjois-Savon piirin väkeä Iisalmen Kulttuurikeskuksen Karl Collan -salissa YLEISÖTILAISUUDESSA alkaen klo 19:00. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ministeri Pirkko Mattila on tavattavissa lauantaina 22.10.2016 Iisalmen torilla aikavälillä 9:30 – 10:30. Torilla on tarjolla hernekeittoa.

Myös kansanedustajat Kimmo Kivelä ja Kari Kulmala osallistuvat Iisalmen toritapahtumaan. Perussuomalaisten Pohjois-Savon piiri ja Iisalmen perussuomalaiset ovat edustettuina vierailun virallisemmalla osuudella Iisalmen kaupungin tapaamisen yhteydessä.

Toivotamme ajankohtaisista sosiaali- ja terveydenhuollon asioista kiinnostuneen yleisön ja PS-väen tervetulleiksi tapaamiseen. Perussuomalaisten Pohjois-Savon piiri toivottaa ministeri Pirkko Mattilan tervetulleeksi Pohjois-Savoon ja Iisalmeen.

PERUSSUOMALAISTEN POHJOIS-SAVON PIIRI

Pirkko+Iisalmessa

Lisätietoja vierailusta:

Pirkko Mattilan avustaja: Tiina Ullvén-Putkonen (etunimi.sukunimi at stm.fi)

Iisalmen kaupungin osalta: Iisalmen kaupungin tiedotus

PERUSSUOMALAISTEN POHJOIS-SAVON PIIRI

 

 

Kirjoitettu 17.9.2016

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa