Pohjois-Savossa hihat kääritty

Perussuomalaisten Pohjois-Savon piiri on lähtenyt toden teolla kohti tulevia EU -vaaleja ja valmistautunut hyvissä ajoin jo nyt myös eduskuntavaaleja varten. Piirin toimintaa on selkeytetty niin, että nyt varapuheenjohtajistolla on omat tehtävä- ja vastuualueensa piiriorganisaatiossa. Piiriin on valittu myös vaalipäällikkö, nettivastaavat ja materiaalivastaava. Vastuualueet jäsentävät toimintaa. Toimintaa on viritelty kokoustamalla, kentällä toimimalla ja keskinäisiä palavereja pitäen.

Piirihallitus on pitkään pähkäillyt toimivampaa vaalitoimistoa, joka jatkossa palvelisi piirin ihmisiä ja äänestäjiä  Perussuomalaisena keskuksena. Olimme neuvotelleet erään vältystoimiston kanssa Kuopiossa Vuorikadulla olevan kiinteistön vuokrauksesta. Näytti siltä, ettei piirihallituksessakaan ollut vastustusta, sillä kampanjatoimisto on hyvällä paikalla Kuopion torin välittömässä läheisyydessä. Maanantaina 3.3.2014 tiukkojen neuvottelujen jälkeen Savon Sanomien vastapäätä oleva kiinteistö vuokrattiin.

vaalitsto_pauli

Varat vuokraukseen saatiin kasaan puolueelta ja piirin säästämästä koulutustilaisuudesta Alapitkällä. Lisää rahaa jäi Joensuun koulutuksesta, joten taloudellista rasitusta ei näinollen piirille tullut. Vaalitoimisto laitetaan edustavaan kuntoon, jonka jälkeen se avataan yleisölle avoimella infotilaisuudella, jossa tulevat meppiehdokkaat ovat myös esillä. Tulevaisuus näyttää valoisalta, sillä meillä täällä Pohjois-Savossa on myös omia ehdokkaita EU -vaaleihin.  On muistettava, että piirin tulee tukea myös muita ehdokkaita tasapuolisesti. Ehdokkaiden vaalitilaisuuksia näytetään rakennettavan kiitettävästi. Piirissä on tekemisen meininki. Kiitos kaikille, jotka edesauttavat meitä yhdessä loistavaan lopputulokseen – Kuka milläkin tavalla kortensa kekoon kantaen. Tästä on hyvä jatkaa.

TERVETULOA VAALITOIMISTOLLEMME!

Piirin puheenjohtaja

Pauli Ruotsalainen

Kirjoitettu 7.3.2014

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa