Puoluesihteeri kuittaa ja kiittää!

Lehdistötiedote
Helsinki 28.2.2017
Julkaisuvapaa heti

PS: n Slunga-Poutsalo:

Uskomaton suoritus kovan paineen alla

Perussuomalainen kenttä näytti taas, että median ja kisakumppaneidemme harjoittamalla mustamaalaamisella ei perussuomalaisia nujerreta, päinvastoin. Tämän totuuden vahvistavat ehdokasluvut. Noin yhdeksäskymmenessä kunnassa saimme enemmän ehdokkaita kuin edellisissä kuntavaaleissa. Kolmessakymmenessä kunnassa on sama ehdokasmäärä kuin viimeksi. Yli 3 800 arjenosaajaa on perussuomalaisten kuntavaalilistoilla, kehaisi puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo.

– Jälleen aktiivimme osoittivat, että me olemme gallupväitteistä huolimatta tukevasti neljän suurimman puolueen joukossa.

– Ehdokkaidemme laatu eri alojen arjen osaajina on timantin kovaa. Kuntalaiset voivat luottavaisin mielin äänestää puolestapuhujansa valtuustoihin perussuomalaisten ehdokaslistoilta.

– Kiitän kenttäväkeämme uskomattomasta suorituksesta. Työtänne yritettiin monin paikoin häiritä poikkeuksellisen kovilla hyökkäyksillä. Vetosimme aikaisemmin kaikkiin puolueisiin vaalirauhan puolesta. Turhaan. Uudistamme nyt vaalirauhavetoomuksen.

– Kaikille ehdokkaillemme toivotan rohkeatta tarttua omien kuntienne epäkohtien korjaamiseen. Jokainen teistä on arjen ammattilainen. Korjataan yhdessä politiikka ehjäksi ja puolustetaan eturintamassa suomalaisia, suomalaista työtä ja yrittämistä. Hetki vedetään henkeä ja sitten edetään kovalla sekä määrätietoisella jalkatyöllä kohti kuntavaalivoittoa, rohkaisi Slunga-Poutsalo.

Kirjoitettu 28.2.2017

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa