Piirin syyskokous pidetty!

17..11.2018
Puolueen puheenjohtaja ja MEP Jussi Halla-aho ja kansanedustaja Arja Juvonen olivat mukana kokouksessa. Piirin puheenjohtajaksi vuodelle 2019 valittiin yksimielisesti jatkamaan Pia Pentikäinen Suonenjoelta.
Piirihallitukseen valittiin vuodelle 2019 Antti Hakonen (Siilinjärvi), Arttu Matilainen (Rautalampi), Senja Huusko (Sonkajärvi), Tero Turpeinen (Suonenjoki), Tenho Holopainen (Tuusniemi), Tiina Grönlund (Varkaus), Jaakko Jauhiainen (Vieremä), Anne Kekkonen (Iisalmi), Pave Hirvonen (Lapinlahti), Martti Pettersson (Leppävirta), Ari Kaunisaho (Keitele), Vesa Niskanen (Kiuruvesi), Pia Punkki (Kuopio), Kari Pohjola (Kuopio) ja Minna Reijonen (Kuopio).
Savo-Karjalan vaalipiirin Pohjois-Savon puolelta Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaaksi on jo valittu Tiina Grönlund Varkaudesta, Ilpo Kärkkäinen Sonkajärveltä, Pia Punkki Kuopiosta, Kari Pohjola Kuopiosta, Pia Pentikäinen Suonenjoelta, Minna Reijonen Kuopiosta, Henri Uljonen Siilinjärveltä, Samuli Voutila Kuopiosta ja Harri Väänänen Lapinlahdella. Vaalipäälliköksi on valittu Vesa Niskanen.
Kokouksen lopuksi kukitettiin perheenlisäyksen saaneet ja ahkeran selvitystyöntekijän ja muistamisen saivat myös tasavuotissyntymäpäiviä viettävät.
Kokouksen julkilausuma, Julkaisuvapaa.
Perussuomalaisten Pohjois-Savon piiri tuomitsee Helsingin kaupunginvaltuuston lain vastaisen päätöksen tarjota Helsingin veronmaksajien rahoilla huumeiden piikitystiloja ja opetusta piikitykseen. Kuntapäättäjien pitää noudattaa Suomen lakeja. Piiri muistuttaakin jäsenistöä, että myös päättäjistä voidaan tehdä poliisille tutkintapyynnön ja saattaa oikeustoimin vastuuseen.
Perussuomalaisten valtuustoryhmät ovat sitoutuneet Suomen lain noudattamiseen.
Huumeiden käyttäjille pitää tarjota riittävillä resursseilla tukea, apua ja mahdollisuutta lopettaa käyttö. Huumeiden käytön salliminen kaupungin tuella tuo lisää surullisia ihmiskohtaloita ja murhetta läheisille.
Perussuomalaisten Pohjois- Savon piiri on erityisesti huolissaan yhä nuoremmista huumeiden kokeilijoita ja käyttäjistä. Kuntapäättäjien pitää huomioida tämä ikävä tosiasia päätöksiä tehdessä

Kirjoitettu 30.11.2018

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa