PS-ehdokkaat osuuskauppa PeeÄssä:n vaaleissa 2020

ANNA PERUSÄÄNESI JA VAIKUTA!

Pohjois-Savon Osuuskauppa PeeÄssä:lle valitaan kevään 2020 osuuskauppavaaleissa uusi edustajisto. Edustajisto käyttää osuuskaupassa omistajille kuuluvaa päätösvaltaa ja se valitaan vaaleilla osuuskaupan jäsenistä eli asiakasomistajista joka neljäs vuosi.

Käytä valtaasi asiakasomistajana ja äänestä osuuskauppavaaleissa oman alueesi perussuomalaista ehdokasta edustajistoon. Osuuskauppatoiminnassa on tärkeää jatkossa turvata esimerkiksi suomalaisen ruuan kohtuullinen hintataso siten, ettei tuottajaa riistetä ja, että kuluttajan kauppakassin hinta pysyy kohtuullisena. S-ryhmä on lisäksi Suomessa merkittävä työllistäjä. Tulevaisuudessa suomalaisten työllistämiseen on panostettava ja taattava, että myös nuorillamme on mahdollisuus saada työelämän kokemuksen jatkossa kaupan alalta.

Jäsenalue 1: Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Pyhäjärvi, Sonkajärvi, Vieremä

Nro PS-ehdokkaan nimi Titteli Paikkakunta
7 Anne Kekkonen Palvelusihteeri Iisalmi
30 Harri Väänänen Yrittäjä Lapinlahti

Jäsenalue 2: Kaavi, Keitele, Kuopio, Rautalampi, Siilinjärvi, Suonenjoki, Tuusniemi, Tervo, Vesanto

39 Pirjo Eskelinen Sairaanhoitaja Kuopio
49 Mika Hämäläinen Yrittäjä Kuopio
50 Vuokko Hämäläinen Terveystieteiden maisteri, sairaanhoitaja Kuopio
94 Pia Pentikäinen Projektipäällikkö Suonenjoki
111 Juha Savolainen ERP Support Specialist Kuopio
123 Henri Uljonen Mittamies Siilinjärvi

Jäsenalue 3: Heinävesi, Leppävirta, Varkaus

132 Tiina Grönlund Insinööri, yrittäjä Varkaus

Näin äänestät vaaleissa – käytössä suora vaalitapa:

Osuuskauppa PeeÄssä:n edustajisto valitaan käyttämällä suoraa vaalitapaa. Tämä tarkoittaa sitä, että ääni annetaan suoraan yhdelle ehdokkaalle ja valituiksi tulevat eniten ääniä saaneet ehdokkaat kultakin jäsenalueelta.

Äänestysaika on 24.2.-9.3.2020.

Äänioikeus on jokaisella ennen vaalivuoden alkua 15 vuotta täyttäneellä ja osuuskaupan jäseneksi hyväksytyllä jäsenellä. Äänestys suoritetaan sähköisen ja postivaalin yhdistelmänä. Äänestysmateriaali lähetetään kaikille äänioikeutetuille viikolla 8. Äänestää voi vain oman asuinpaikkansa jäsenalueen ehdokasta. Jäsenalueiden ulkopuolella asuva jäsen voi äänestää minkä tahansa jäsenalueen ehdokasta.

Äänestäminen on helppoa. Valitse mieleisesi perusehdokas ylhäältä, merkitse numero vaalilappuun ja laita vaalilippu palautuskuoressa postiin (postimaksu on maksettu). Lisäksi voit äänestää sähköisesti osoitteessa osuuskauppavaalit.fi. Sähköisesti äänestäessä tunnistaudutaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi.

Lisätietoa alueesi osuuskauppavaaleista: Pohjois-Savon Osuuskauppa PeeÄssä:n vaalisivusto >>